Figyelmeztetés

Ez az oldal a magyar kézműves sörökkel foglalkozik, melyek alkoholtartalmú italok. Emiatt az oldal látogatására csak nagykorú felhasználók jogosultak.

Mivel az oldal nagy része Facebook alkalmazás, emiatt a Facebooktól érkező tartalmak (komment doboz, lájk gomb stb.) csak a Facebookra bejelentkezett, nagykorú felhasználóknak jelennek meg. Az oldal teljes funkcionalitásának eléréséhez javasoljuk, lépjen be a Facebookra!

Szeretnéd használni az oldalt?

Igen

Nem

 Vaskakas Sörfőzde - Kézművessörök.hu


Vaskakas Sörfőzde

9081 Győrújbarát László utca 91.

A Vaskakas Sörfőzdét azzal a céllal hoztuk létre, hogy új ízekkel és élményekkel lepjük meg a sörkedvelőket. Küldetésünk a kisüzemi sörfőzés gasztronómiai kultúrájának népszerűsítése. A sörfőzés iránt érzett szenvedélyünk és lelkesedésünk eredménye a Vaskakas Sörfőzde, ami családi vállalkozásként működik. Söreinknek egyedi karaktert és egyéniséget adunk, szem előtt tartva azt a célt, hogy átlépjük a megszokottság határait.

Vaskakas Sörfőzde vélemények

Vaskakas Sörfőzde sörei:

American Hop Dog

Vaskakas Sörfőzde félbarna söre

Charlatan

Vaskakas Sörfőzde félbarna söre

Győri Pils

Vaskakas Sörfőzde világos pilzeni söre

Johnny B. Good

Vaskakas Sörfőzde világos american pale ale (APA) söre

Porter

Vaskakas Sörfőzde barna porter söre

 
2024 © Digital Board Networks Kft » Rólunk|Jognyilatkozat (minden jog fenntarva!)|Adatvédelmi nyilatkozat - Made with love by Piarsoft - LÁBLÉC KINYITÁSA