Figyelmeztetés

Ez az oldal a magyar kézműves sörökkel foglalkozik, melyek alkoholtartalmú italok. Emiatt az oldal látogatására csak nagykorú felhasználók jogosultak.

Mivel az oldal nagy része Facebook alkalmazás, emiatt a Facebooktól érkező tartalmak (komment doboz, lájk gomb stb.) csak a Facebookra bejelentkezett, nagykorú felhasználóknak jelennek meg. Az oldal teljes funkcionalitásának eléréséhez javasoljuk, lépjen be a Facebookra!

Szeretnéd használni az oldalt?

Igen

Nem

 Megnyitott a Krúzer, a legújabb kézműves soroző - Kézművessörök.hu

2018.11.14.

Megnyitott a Krúzer, a legújabb kézműves soroző

A Doboz oldalában (Kazinczy utca) megnyitott Rejtő Jenő által ihletett nevű Krúzer kézműves söröző.


 A kézműves sörök reneszánszukat élik, egyre több új izgalmas termék jelenik meg a piacon. Akik minőségi bárokban keresik a minőségi italokat, azok számára nyitotta meg kapuit 2018 október közepén a Krúzer, mely számos különleges - az Ital Magyarország által forgalmazott - sörrel várja a vendégeket!

A Klauzál utcában található Krúzer elsősorban a magyar kisüzemi sörökre helyezi a hangsúlyt - legyen az akár búza, pilsner, IPA, APA, stout, porter vagy egyéb sörfajta. A bár fő célja, hogy a sokszínű kínálat alatt minden ínyenc sörfogyasztó megtalálja a kedvenc italát.

A lagerek kedvelőinek ajánljuk a hagyományos cseh eljárással hosszan erjesztett, pilseni alapanyagok felhasználásával készült FIRST Pilsnert, míg a felsőerjesztésű sörökre szavazóknak a Rothbeer Távoli Galaxist, az ausztrál galaxy komló egyedi aromájával fűszerezett tipikus amerikai IPA-ját javasoljuk. A trópusi ízeket előnyben részesítők számára a HopTop Tropical Swinger Club a jolly joker, mely tizenegy egzotikus gyümölcs hozzáadásával készült. Ha pedig valaki egy kicsit egyszerűbb, mégis különleges ízekre vágyik, annak tökéletes választás a Monyo Schatz Hefeweizen, mely maximális mértékben hordozza a bajor búzára jellemző stílusjegyeket. Banános, szegfűszeges illatát egy kis citrusosság egészíti ki.

Aranyszínű lager, trópusi gyümölcsbomba, banános illatú bajor búza: a Krúzerben mindet megtalálod!

A Krúzer létrejöttét Rejtő Jenő ihlette meg, aki sokat tevékenykedett a kerületben, nem kevés vendéglátóhelyet meglátogatva. Az elveszett cirkáló című regénye - ami lényegében a cruiser magyar fordítása - inspirálta a helyet, melynek fő mondanivalója, hogy a hedonizmus egyenlő a megfizethető jóléttel, azaz a jól evéssel és jól ivással.  A bár a különleges sörök mellett minőségi italokkal; kiváló koktélokkal és jó borokkal vár minden vendéget, az itallapon továbbá kiemelt szerepet kapnak a különleges kávék is. Az italok mellé természetesen étel is dukál: az étlapot a bár jellegéhez állították össze, klasszikus hamburgerekkel, ízletes grillkolbászokkal és mexikói tortillalepényekkel.

dr. Kovács T. Lóránt

Megnyitott a Krúzer, a legújabb kézműves soroző kommentjei:



 
2024 © Digital Board Networks Kft » Rólunk|Jognyilatkozat (minden jog fenntarva!)|Adatvédelmi nyilatkozat - Made with love by Piarsoft - LÁBLÉC KINYITÁSA