Figyelmeztetés

Ez az oldal a magyar kézműves sörökkel foglalkozik, melyek alkoholtartalmú italok. Emiatt az oldal látogatására csak nagykorú felhasználók jogosultak.

Mivel az oldal nagy része Facebook alkalmazás, emiatt a Facebooktól érkező tartalmak (komment doboz, lájk gomb stb.) csak a Facebookra bejelentkezett, nagykorú felhasználóknak jelennek meg. Az oldal teljes funkcionalitásának eléréséhez javasoljuk, lépjen be a Facebookra!

Szeretnéd használni az oldalt?

Igen

Nem

 Feltámadt a Keserű Méz! - Kézművessörök.hu

2018.09.20.

Feltámadt a Keserű Méz!

Magyarország első, legendás sörmárkája magához tért csipkerózsika-álmából és új tartalommal, új formában udvarol a közönségnek.


A Keserű Méz 2011-ben született az első Főzdefeszt alkalmából, és akkor radikális friss és kesernyés ízével egy csapásra meghódította a jellegtelen nagyüzemi sörökhöz szokott közönséget, és egyben új magyar műfajt is teremtett hopláger néven. Bart Dániel, a brand tulajdonosa szerint a hopláger tipikus magyar fajta, amelyben a magyar kisüzemi láger kap expresszív és intenzív komlózást európai komlókkal. A címke is feltűnést keltett – a szőke bombázó egy komlótobozt lő ki egy UZIból – és egyben egy új korszak hajnalát is jelentette, amelyben a sör nem a legkisebb közös többszörösről, hanem a komlóról és az egyéniségről szólt.

2011 óta nagyot fordult a magyar sörkultúra, és ma már a nagyüzemek is egyre izgalmasabb söröket főznek, így éppen ideje volt újragondolni a Keserű Mézet és a hoplágert, mint egyetlen igazi magyar műfajt!

Ezért a Yeast Wörks budapesti gerillafőzde Keserű Méz Remixverseny néven közös termékfejlesztésre hívja a közönséget – a Keserű Méz és a hopláger legszebb új formáját keresik a fogyasztók visszajelzései alapján! A Reketye Brewing főzte próbaverziót egyelőre az Élesztőben és a Jónásban lehet megkóstolni – itt várják a visszajelzéseket is –, de napokon belül a boltokba kerül! A termékfejlesztéshez kapcsolódó nyereményjátékról részletesen a Keserű Méz facebook oldalán olvashat!

Amennyiben szeretné megkóstolni az új Keserű Mézet, vagy többet szeretne tudni a brandről és annak történetéről, hívja bátran Bart Dánielt, a +36-30-185-7374-es telefonszámon!

dr. Kovács T. Lóránt

Feltámadt a Keserű Méz! kommentjei:



 
2024 © Digital Board Networks Kft » Rólunk|Jognyilatkozat (minden jog fenntarva!)|Adatvédelmi nyilatkozat - Made with love by Piarsoft - LÁBLÉC KINYITÁSA