Figyelmeztetés

Ez az oldal a magyar kézműves sörökkel foglalkozik, melyek alkoholtartalmú italok. Emiatt az oldal látogatására csak nagykorú felhasználók jogosultak.

Mivel az oldal nagy része Facebook alkalmazás, emiatt a Facebooktól érkező tartalmak (komment doboz, lájk gomb stb.) csak a Facebookra bejelentkezett, nagykorú felhasználóknak jelennek meg. Az oldal teljes funkcionalitásának eléréséhez javasoljuk, lépjen be a Facebookra!

Szeretnéd használni az oldalt?

Igen

Nem

 Beer, Burger, Barbecue Fesztivál - Kézművessörök.hu

2016.04.15. 12:00 - 2016.04.17. 22:00

Beer, Burger, Barbecue Fesztivál

Beer, Burger & Barbecue Fesztivál, ahol a legjobb kézműves sörök és hamburgeresek mellett bemutatkoznak a barbecue csapatok tradicionális- és különleges termékeikkel.


Beer, Burger, Barbecue. Ebben a három alliteráló szóban benne van az ízek, illatok, aromák baráti – és családi programot jelentő élményvilágának összessége. Ezt kínálja Nektek az első hazai és egyben szezonnyitó fesztivál. Felejtsétek el a gyorséttermek tucat ízeit és próbálják ki az izgalmas egyedi ízeket, a Millenáris Parkban.

Kiállítóink bemutatják Nektek, mitől lehet különleges a hamburger, mit kell tudni a barbecue művészetéről, a szmókerekről avagy milyen szezonális újdonsággal bírnak a hazai kézműves sörfőzdék.

A rendezvényen gasztronómiai bemutatók színesítik a hétvégét, izgalmas szabadidős programot kínálva minden korosztálynak.

 

IDŐPONT: 2016. április 15-16-17.
HELYSZÍN: Millenáris Park, 1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.

  

NYITVA TARTÁS:

Április 15. Péntek: 12:00-22:00
Április 16. Szombat: 10:00-22:00
Április 17. Vasárnap: 10:00-22:00


ÜVEGPOHÁR - Sörfogyasztóknak

A fesztivál sörfogyasztási feltétele az üvegpohár megvásárlása.
Sörös kiállítóink kizárólag a helyszínen vásárolható logózott üvegpohárba töltenek sört, melyet a sör árusoknál vehetsz, és a “Poháröblítő” pontoknál öblítheted el.
Az üvegpohár ára: 1000 Ft

 

FIZETŐESZKÖZ

A fesztivál készpénzmentes, fizetés elektronikus utalványnak minősülő HelloPay kártyával illetve paypass és paywave képes bankkártyával történik.
HelloPay kártyát a helyszínen a Feltöltőpontoknál válthatsz.

A belépés a fesztivál területére díjtalan.
(A helyszínen limitált a létszám, 1800 fő befogadására alkalmas. Tipp: a vasárnap szellősebb;)

 

Bővebb információt a weboldalunkon találtok:
www.bbbfesztival.hu

Beer, Burger, Barbecue Fesztivál kommentjei:



 
2024 © Digital Board Networks Kft » Rólunk|Jognyilatkozat (minden jog fenntarva!)|Adatvédelmi nyilatkozat - Made with love by Piarsoft - LÁBLÉC KINYITÁSA