Figyelmeztetés

Ez az oldal a magyar kézműves sörökkel foglalkozik, melyek alkoholtartalmú italok. Emiatt az oldal látogatására csak nagykorú felhasználók jogosultak.

Mivel az oldal nagy része Facebook alkalmazás, emiatt a Facebooktól érkező tartalmak (komment doboz, lájk gomb stb.) csak a Facebookra bejelentkezett, nagykorú felhasználóknak jelennek meg. Az oldal teljes funkcionalitásának eléréséhez javasoljuk, lépjen be a Facebookra!

Szeretnéd használni az oldalt?

Igen

Nem

 FIRST Craft Beer & BBQ - Kézművessörök.hu
 
location

FIRST Craft Beer & BBQ

FIRST Craft Beer & BBQ leírása

A Kurucz testvérek egy olyan újhullámos sörfőzdét szerettek volna létrehozni, ahol a fogyasztó választ kaphat a kérdéseire, megismerkedhet a sörfőzési technológiával és az alapanyagokkal, ahol a tudás és a szakértelem bárki számára elérhető. A cél érdekében bejárták a világ legprofibb újhullámos sörfőzdéit, hogy tanuljanak és tapasztaljanak. 2017-ben megalapították a FIRST The Craft Beer Co.-t, hazánk első látványsörfőzdéjét és Taproomját. A nyitás óta több mint 2000 ember vett részt FIRST edukációs főzdetúrán. Valami azonban hiányzott. Egy hely, ami a craft beer filozofiát összekapcsolja az újhullámos budapesti éjszakai élettel. Egy hely a belvárosban, ahol az edukáció mellett a szórakozásé a főszerep. Egy hely ahol kifejezetten a sörös szortimenthez készülnek a legfinomabb BBQ ételek. Ez a hely a FIRST Craft Beer & BBQ. A FIRST Craft Beer & BBQ-ban: - főzdefriss FIRST IPA tankból egyenesen a főzdéből; - 19 csapon a legjobb hazai és nemzetközi craft beer választékból, valamint több mint 200 fajta sör üvegben és dobozban; - minden információt megtalálsz sörfajtákról és stílusokról, edukációs szemlélet; - sörszakmai programok; - jó zene, bulik, koncertek.

FIRST Craft Beer & BBQ adatai

Cím: 1074 Budapest Dob utca 3.
Honlap: https://www.facebook.com/FIRSTcraftbeerbbq/

FIRST Craft Beer & BBQ vélemények

FIRST Craft Beer & BBQ helye

FIRST Craft Beer & BBQ Sörözők helyhez hasonló helyek

Abszolút Pálinka

Budapest


Sörözők

Almásy Vendéglő

Budapest


Sörözők

B. A. K. hütte

Budapest


Sörözők