Figyelmeztetés

Ez az oldal a magyar kézműves sörökkel foglalkozik, melyek alkoholtartalmú italok. Emiatt az oldal látogatására csak nagykorú felhasználók jogosultak.

Mivel az oldal nagy része Facebook alkalmazás, emiatt a Facebooktól érkező tartalmak (komment doboz, lájk gomb stb.) csak a Facebookra bejelentkezett, nagykorú felhasználóknak jelennek meg. Az oldal teljes funkcionalitásának eléréséhez javasoljuk, lépjen be a Facebookra!

Szeretnéd használni az oldalt?

Igen

Nem

 III – az első magyar Cask Ale - Kézművessörök.hu

2016.04.08. 18:00 - 2016.04.08. 18:30

III – az első magyar Cask Ale

Szeretettel meghívunk az Élesztő III éves szülinapjára, melyet azzal ünneplünk, hogy a Hübris csapatal és a Signature Brewval kooperációban bemutatjuk az első hazai cask ale-t!


A Cask Ale ódon brit stílus, élő sör, mely a kocsmában is érik és nem szénsav, hanem hidraulikus pumpa segítségével kerül a pohárba, de mindenekelőtt egy nagyon könnyű, gyümölcsös és selymes ivósör – nem véletlenül lett a brit pub-kultúra alapköve az elmúlt évszázadokban!

Ezt az alkalmat használjuk fel arra, hogy bemutassuk az Élesztő Sörműhely új arculatát, mely mostantól Yeast Wörks néven fut. Az elmúlt években olyan söröket hoztunk ki, mint a Black Mamma, az Egymilliárd Megawatt, a Szakállas Nő Csókja, a C10, a Propaganda és a III - első hazai cask ale! A Yeast Wörks készen áll rá, hogy kilépjen az Élesztő falai közül! Szereztünk egy pár indusztriál-vitrint is (Vitrine Bleue), hogy megmutassuk nektek, mit csináltunk mostanáig!

+ Végre elindítjuk régóta tervezett fanzine-ünket, PROPAGANDA néven, amit a Propaganda sör mellé adunk, és ezzel fogjuk irányítani a gondolataitokat, meg mosni az agyatokat, hogy végül Ti is mindenről azt gondoljátok majd, amit mi.

III – az első magyar Cask Ale kommentjei:



 
2024 © Digital Board Networks Kft » Rólunk|Jognyilatkozat (minden jog fenntarva!)|Adatvédelmi nyilatkozat - Made with love by Piarsoft - LÁBLÉC KINYITÁSA